Foto av Carbonara med kassler från WW ViktVäktarna

Carbonara med kassler

7
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Carbonara behöver inte vara fett och onyttigt. Prova den här lätta varianten som smakar ljuvligt med kassler. Bon appetit!

Ingredienser

Pasta okokt (makaroner)

50 g

Ägg

1 st

Mjölk 0,5%

1 msk

Kassler (fett bortskuret)

90 g

Persilja

1 msk

Instruktioner

  1. Koka pastan enl förp. Låt rinna av i ett durkslag och lägg tillbaka i grytan. Vispa samman ägg, mjölk, salt och rikligt med mald svartpeppar. Häll det över pastan och rör om så att äggblandningen stelnar. Skär kasslern i strimlor och bryn försiktigt i fettsnål stekpanna, strö det och hackad persilja över pastan. Servera med sallad.