Foto av Cheeseburgare med grillad lök från WW ViktVäktarna

Cheeseburgare med grillad lök

11
11
11
SmartPoints per portion
Total tid
25 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En klassisk cheeseburgare med grillad lök sitter fint vilken fredagskväll (eller annan kväll för den delen) som helst!

Ingredienser

Nötfärs 5%

500 g

Vitlök

1 klyfta(or)

Salt

¼ tsk

Svartpeppar

1 krm

Hamburgerbröd

4 normalstor(t)/normalstora

Hamburgerost, cheddarsmak 35%

4 skiva(or)

Lök

1 st, röd/röda

Olivolja

1 tsk

Tomat

1 st

Instruktioner

  1. Blanda ihop färs, finriven vitlök, salt och peppar och forma till fyra burgare. Grilla dem några minuter per sida tills de är genomstekta. Lägg på osten på slutet så den smälter något.
  2. Skiva upp löken i ganska tjocka skivor, blanda med olja och lägg på grillen några minuter.
  3. Grilla insidan på hamburgerbröden tills de fått färg. Fyll dem med burgarna, skivad tomat och grillad lök.