ViktVäktarna - Chicken tikka med naanbröd

Chicken tikka med naanbröd

6
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Kycklingbitar marinerade i tikka masala och yoghurt, serverade med naanbröd, en syrlig mangosås och spenat är både lätt och snabbt men känns ändå lyxigt!

Ingredienser

Kycklingbröstfilé

400 g

Currypasta

1 msk, tikka masala

Yoghurt naturell 0,5%

1 dl

Mango chutney

1 msk

Naanbröd

4 st, liten/litet

Spenat, förvälld/fryst

70 g

Citron

1 st

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200° och grill. Lägg spetten i blöt.
  2. Skär kyckling i mindre bitar och blanda med kryddpastan och hälften av yoghurten. Låt stå ca 10 min och trä sedan upp på spett. Tillaga i ugn ca 10 min tills kycklingen är genomstekt.
  3. Blanda ihop resterande yoghurt med mango chutney. Bre på naanbröd (gärna uppvärmda) och toppa sedan med spenat och kyckling. Servera med citronklyftor.