Foto av Chiligrönsaker och nudlar från WW ViktVäktarna

Chiligrönsaker och nudlar

4
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Med asiatisk touch fräser du upp grönsakerna, häller över buljongen och blandar ner nudlarna. Med doft av koriander och smak av jordnötter blir det lätt en favorit.

Ingredienser

Broccoli

4 dl

Svamp

3 dl, gärna ostronskivling

Paprika

1 st, röd

Paprika

1 st, gul

Vattenkastanjer

2 dl

Olivolja

2 tsk

Chilipeppar

¼ st, röd/röda, färsk

Majsstärkelse (redning)

2 tsk

Grönsaksbuljong

2 dl

Risnudlar kokta

4 dl

Koriander

2 msk, färsk, hackad

Jordnötter, salta

2 msk

Instruktioner

  1. Skiva svamp och paprika i grova bitar. Dela broccolin i små buketter. Fräs samtliga grönsaker i olja i en stekpanna. Tillsätt hackad chili och såsredning. Häll över buljongen. Rör ner kokta nudlar, koriander och hackade jordnötter. Smaka av med salt och peppar.