Citrusbakad lax med zucchinisallad och krämiga bönor
2
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En fräsch och god middag med en bakad i ugn med apelsin, citron och honung, serverad med ett bönstomp smaksatt med salladslök och vitlök och en härlig zucchinisallad.
Ingredienser
Lax
600 g
Apelsin
1 st
Citron
1 st
Honung
2 tsk
Salladslök
1 knippe(n)
Olivolja
2 tsk
Vitlök
2 klyfta(or)
Cannellinibönor, konserv
2 burk(ar), avrunnen/avrunnet
Vatten
1½ dl
Kycklingbuljongtärning
½ st
Zucchini (squash)
4 liten(t)/små
Cocktailtomater
250 g
Bladpersilja
1 knippe(n)