Foto av Couscouspanerad laxfilé med potatis och yoghurtsås från WW ViktVäktarna

Couscouspanerad laxfilé med potatis och yoghurtsås

6
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
2
Svårighetsgrad
Medel
Läcker lax som paneras med couscous. Servera med en fräsch yoghurtsås, potatis och sparris.

Ingredienser

Potatis

300 g

Lax

300 g

Couscous, okokt

¼ dl

Citron

1 st, rivet skal och 1 msk saft

Persilja

2 msk, finhackad

Paprikapulver

1 tsk

Margarin flytande 80%

2 tsk

Sparris

250 g, 1 knippe

Yoghurt naturell 0,5%

1 dl

Gräslök

1 msk, hackad

Instruktioner

  1. Koka potatisen. Blanda samman såsen och smaka av med salt och peppar. Ställ kallt. Blanda samman couscous, rivet citronskal, persilja och paprikapulver. Vänd laxen i paneringen och stek i margarin. Koka sparrisen i lättsaltat vatten ca 5 min. Servera laxen med potatis, sås, kokt sparris och citronklyfta.