Foto av Crostini med färskost från WW ViktVäktarna

Crostini med färskost

3
Points®
Total tid
15 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
5 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
En perfekt förrätt som går snabbt att tillaga och smakar gott! Servera som tilltugg eller lägg upp på tallrikar.

Ingredienser

Baguette à 15 cm

50 g

Lättmargarin 40%

4 tsk

Vitlök

½ klyfta(or)

Kvarg naturell 1%

1 dl

Soltorkade tomater, torra

2 st

Basilika

1 msk, hackad

Cocktailtomater

4 st

Ruccola

1 dl

Instruktioner

  1. Blötlägg de soltorkade tomaterna ca 20 minuter. Dela baguetten i 4 tunna skivor. Pressa vitlök i margarinet och bred på brödet. Grilla i ugn 225° ett par minuter tills fin färg. Blanda kvarg med hackade soltorkade tomater, basilika, smaka av med salt och peppar. Fördela röran på brödskivorna. Halvera tomaterna och garnera med dem och ruccola.