Foto av Curryräkor från WW ViktVäktarna

Curryräkor

9
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Prova denna rätt med läckra räkor, spröda grönsaker och härlig smak av curry och kokos.

Ingredienser

Ris, okokt

2 dl

Skalade räkor

2½ dl

Sockerärter

2 dl

Paprika

2 st, röd

Purjolök

1 medelstor(t)/medelstora

Olivolja

1 msk

Currypasta

1 msk, röd

Ingefära

2 tsk, färsk, riven

Kokosmjölk, lätt

2 dl

Kokosflingor torkade

1 msk

Koriander

2 msk, färsk, hackad

Instruktioner

  1. Koka riset. Dela sockerärterna på diagonalen, skär paprikor i bitar och purjolöken i grova strimlor. Fräs sockerärter, paprika och purjolök hastigt i olja. Tillsätt räkor.
  2. Rör ner currypasta, ingefära och kokosmjölk, låt puttra någon minut. Rosta kokosflingorna i en torr panna. Strö kokos och koriander över. Servera med ris.