Foto av Dubbelbiff med rostade grönsaker från WW ViktVäktarna

Dubbelbiff med rostade grönsaker

12
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
En matig biff med ost. Smaksatt med peppar plus nyttiga grönsaker i massor.

Ingredienser

Nötfärs 10%

100 g

Salt

1 krm

Peppar

1 krm

Rosépeppar

1 tsk

Ost 17%

2 skiva(or)

Margarin flytande 80%

1 tsk

Potatis

1 st

Broccoli

½ stånd

Morot

1 medelstor(t)/medelstora

Rotselleri

1 bit(ar)

Zucchini (squash)

1 bit(ar)

Vattenkastanjer

1 dl

Rödbetor, färska

1 st

Champinjoner

7 st

Olivolja

1 tsk

Instruktioner

  1. Skala och dela potatis och grönsaker i mindre bitar. Lägg dem i en ugnsform, ringla över oljan. Sätt in i ugn 225 grader ca 30 minuter. Rör om då och då.
  2. Blanda färs och kryddor. Forma till två biffar. Lägg ost på en biff och lägg den andra ovanpå.
  3. Tryck till kanterna, stek i margarin i stekpanna ca 3 minuter på var sida. Servera biffen till grönsakerna.