Foto av Dubbelsmörgås med stekt ägg och skinka från WW ViktVäktarna

Dubbelsmörgås med stekt ägg och skinka

6
Points®
Total tid
10 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
5 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
God macka till frukost eller varför inte som matigt mellanmål.

Ingredienser

Rågbröd grovt med hela korn

60 g, 2 skivor á 30 g

Margarin flytande 80%

1 tsk

Ägg

1 st

Sallad

½ dl

Skinka

2 skiva(or), kokt

Tomat

1 st

Kvarg naturell 1%

2 msk

Curry

½ tsk, 1/2-1 tsk

Instruktioner

  1. Hetta upp margarinet i en stekpanna och stek ägget på båda sidor. Lägg sallad på en brödskiva. Fyll på med ägg, skinka, skivad tomat. Blanda samman kvarg och curry, klicka det ovanpå. Lägg på den andra brödskivan och servera.