Foto av Fetaostbiffar med varm potatissallad från WW ViktVäktarna

Fetaostbiffar med varm potatissallad

12
12
8
SmartPoints per portion
Total tid
35 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
De här biffarna smakar härligt av fetaosten och blir extra saftiga. Servera med den varma potatissalladen så har du en somrig och enkel rätt att bjuda på!

Ingredienser

Nötfärs 10%

400 g

Äggula

1 st

Salladsost (feta) 10%

50 g

Oregano

1 tsk

Persilja

2 msk, hackad

Margarin flytande 80%

2 tsk

Potatis

600 g

Rädisor

10 st, ca 1 knippe

Morot

2 st, och/eller gulbeta

Lök

1 st, röd/röda

Stjälkselleri

1 st

Olivolja

2 msk

Instruktioner

  1. Skala och dela potatisen i mindre bitar. Koka den mjuk i lättsaltat vatten. Blanda färs, äggula, smulad fetaost, oregano, persilja, salt och peppar. Forma till biffar och stek i margarin. Dela rädisor och morötter, strimla lök och selleri. Blanda det med potatisen och olja. Krydda med salt och svartpeppar. Servera till biffarna.