Foto av Filé i röd curry från WW ViktVäktarna

Filé i röd curry

15
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Fantastiskt god thaiinspirerad rätt med fläskfilé, sockerärter och cashewnötter! Currypasta, chilipeppar och kokosmjölk ger god smak med lite sting.

Ingredienser

Fläskfilé

600 g

Chilipeppar

1 st, röd/röda

Margarin flytande 80%

1 tsk

Currypasta

1 msk, 1/2 - 1 msk röd

Kokosmjölk, lätt

4 dl

Ananas, konserverad i juice

2 skiva(or)

Cashewnötter

15 st

Äggnudlar okokta

200 g

Sockerärter

200 g

Instruktioner

  1. Dela, kärna ur och hacka chilin. Skär filén i skivor och bryn dem tillsammans med chili i margarin. Krydda med salt och peppar. Tillsätt currypasta och kokosmjölk, låt det småkoka ca 5 minuter. Dela ananasringarna i bitar ch lägg i grytan. Koka nudlarna. Strö cashewnötter över grytan och servera med nudlar och sockerärter.