Foto av Filéwok från WW ViktVäktarna

Filéwok

14
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Härligt asiatiska smaker får den här rätten med kokosmjölk, teriyakisås, fisksås och ingefära. Lättlagat och himmelskt gott!

Ingredienser

Äggnudlar okokta

200 g

Fläskfilé

400 g

Wokgrönsaker

500 g

Ingefära

2 tsk, färskriven

Vitlök

1 klyfta(or)

Chilipeppar

1 st, röd/röda

Rapsolja

1 msk

Currypasta

2 tsk

Kokosmjölk, lätt

4 dl

Fisksås (orientalisk)

2 tsk

Japansk soja

2 tsk, japansk

Teriyakisås

2 msk, 1-2 msk

Instruktioner

  1. Koka nudlarna. Strimla filén och woka den och grönsakerna i omgångar i oljan. Rör ner resterande ingredienser och låt det puttra 5 minuter. Vänd ner de kokta nudlarna och servera.