Foto av Fisk i folie från WW ViktVäktarna

Fisk i folie

7
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Fisk som tillagas i folie blir en saftig och god rätt. Dessutom tillagar det sig själv i ugnen, färdigt på en kvart!

Ingredienser

Potatis

1200 g

Hoki

600 g

Gröna bönor

200 g

Tomat

2 st

Purjolök

½ medelstor(t)/medelstora

Dill

4 msk

Matlagningsbas 4% (typ Milda mat)

1½ dl

Sweet chilisås

1½ msk

Vitlök

1 klyfta(or), hackad

Lime

1 st, 1 msk saft

Instruktioner

  1. Skala och koka potatisen. Dela bönorna, skiva tomaterna och strimla purjon. Fördela det på 4 ark aluminiumfolie. Dela fisken i 4 bitar och lägg ovanpå grönsakerna. Blanda grädde, chilisås, vitlök och limesaft och häll det över fisken. Vik ihop folien till paket och tillaga i ugn 200° ca 15 minuter. Servera med kokt potatis.