Foto av Fisk i gratäng från WW ViktVäktarna

Fisk i gratäng

4
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Med en touch av fänkål, persiljerot och basilika blir denna fiskgratäng lite annorlunda än de flesta. Den kan till och med bli barnens favorit.

Ingredienser

Torsk

250 g

Potatis

1 st

Morot

2 medelstor(t)/medelstora

Persiljerot

100 g

Purjolök

1 bit(ar)

Fänkål

½ medelstor(t)/medelstora

Basilika

1 msk

Persilja

1 msk

Grönsaksbuljong

1 dl

Instruktioner

  1. Dela potatis, morötter och persiljerot i mindre bitar. Lägg det i en ugnsfast form tillsammans med strimlad purjolök och fänkål. Gnid in fisken med salt och örter, lägg fisken bredvid potatis och grönsaker. Häll buljong över och tillaga i ugn 200 grader ca 20 min. Servera med kokta sockerärter.