Foto av Fisk i kokosmjölk från WW ViktVäktarna

Fisk i kokosmjölk

8
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Torsk, chilipeppar, kokosmjölk, koriander och currypasta - denna rätt bara måste du prova! Spännande kryddor som ger dig nya smakupplevelser!

Ingredienser

Torsk

225 g

Chilipeppar

½ st, röd/röda

Purjolök

1 bit(ar)

Morot

1 medelstor(t)/medelstora

Paprika

½ st

Margarin flytande 80%

½ tsk

Fiskbuljong

1 dl

Kokosmjölk, lätt

½ dl

Currypasta

½ msk

Salt

1 krm

Peppar

1 krm

Koriander

½ msk

Ris, kokt

1½ dl

Gröna bönor

2 dl

Instruktioner

  1. Kärna ur chilifrukten, strimla den, purjolök, morot och paprika. Fräs mjukt i margarin. Rör ner buljong, kokosmjölk och 1-2 tsk grön currypasta, låt koka upp och lägg ner fisken i bitar. Sjud ca 5 minuter tills fisken är klar. Krydda med salt, peppar och koriander. Servera med ris och gröna bönor.