Foto av Fisk i örtsås från WW ViktVäktarna

Fisk i örtsås

8
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Snabblagad fiskrätt som serveras med en god sås med smak av vitt vin och gräslök.

Ingredienser

Hoki

200 g

Margarin flytande 80%

1 tsk

Potatis

3 st

Sockerärter

1 dl

Morot

1 medelstor(t)/medelstora

Matlagningsbas 4% (typ Milda mat)

1 dl

Fiskfond

1 tsk

Matlagningsvin, vitt

1 msk

Gräslök

1 msk

Instruktioner

  1. Koka potatisen. Krydda fisken med salt och peppar. Stek den i margarin. Koka upp grädde, fond och vin under omrörning. Låt det sjuda 2-3 min. Rör ner gräslök, smaka av med salt och peppar. Servera fisken med potatis, sås och kokta grönsaker.