Foto av Fisk med ägg- och kaviarsås från WW ViktVäktarna

Fisk med ägg- och kaviarsås

7
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En väldigt god sås med kaviar och ägg serveras till denna sommriga fiskrätt.

Ingredienser

Torsk

600 g

Potatis

800 g

Ägg

2 st, hårdkokta

Kaviar (typ Kalles)

4 tsk

Lök

½ st, röd/röda

Fraiche 8%

2 dl

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°. Koka potatisen i saltat vatten. Lägg fisken i en ugnsfast form. Krydda med salt och peppar. Ställ in fisken mitt i ugnen i ca 15 minuter. Hacka äggen fint och lägg i en skål. Lägg i kaviar. Finhacka löken och rör i tillsammans med fraiche. Krydda med salt och peppar. Servera fisken med pressad potatis, sås och grönsaker.