Foto av Fisk med ajvar från WW ViktVäktarna

Fisk med ajvar

11
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Ajvar och persilja smaksätter denna smarriga fiskrätt. Serveras med ris.

Ingredienser

Ris, okokt

½ dl

Hoki

150 g

Margarin flytande 80%

1 tsk

Matlagningsbas 4% (typ Milda mat)

1 dl

Ajvar relish

2½ msk

Ost riven 17%

3 msk

Persilja

1 msk, hackad

Paprika

½ st, röd

Sockerärter

75 g

Instruktioner

  1. Tillaga riset enl. förp. Smörj en ugnssäker form med margarin. Krydda fisken med salt och peppar, lägg den i formen. Vispa samman grädde och ajvar relish, häll det över fisken. Strö över ost och gratinera i ugn 225° ca 20 min. Strö över persilja, servera med ris blandad med finhackad paprika och sockerärter.