Foto av Fisk med ört- och löktäcke från WW ViktVäktarna

Fisk med ört- och löktäcke

5
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Fantastiskt god fiskrätt med smak av persilja och vitlök. Njut av den med dina nära och kära!

Ingredienser

Hoki

600 g

Schalottenlök

2 st

Vitlök

2 klyfta(or)

Persilja

2 msk

Potatis

1000 g

Sockerärter

200 g

Fiskbuljong

1 dl

Matlagningsbas 4% (typ Milda mat)

1 dl

Citron

1 st, saft av 1/2 - 1 st

Instruktioner

  1. Skala och koka potatis. Skala och hacka lök, vitlök, blanda det med hackad persilja. Lägg fiskbitarna i en ugnsform, krydda med salt och peppar. Fördela lök och persiljan på fiskbitarna. Tillaga i ugn 150° ca 15 minuter. Koka upp buljong och grädde, tillsätt citronsaft och smaka av med salt och peppar. Servera fisken med potatis, sås och sockerärter.