Foto av Fisk med örter från WW ViktVäktarna

Fisk med örter

5
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Grönt är skönt till denna klassiker, där smaker från dill och persilja blandas med gröna bönor och citronpeppar.

Ingredienser

Potatis

2 st

Hoki

150 g

Citronpeppar

1 krm

Rapsolja

1 tsk

Dill

1 msk, hackad

Persilja

1 msk, hackad

Gröna bönor

150 g

Kvarg naturell 1%

½ dl

Lime

½ st

Instruktioner

  1. Skala och koka potatisen. Smörj en ugnsform med olja. Lägg i fisken och krydda med salt, citronpeppar och 1/2 msk vardera av dill och persilja. Tillaga i ugn 200° ca 15 min. Koka bönorna i lättsaltat vatten. Blanda samman kvarg, resterande örter och krydda med salt och peppar. Servera fisken med potatis, gröna bönor, sås och lime.