Foto av Fisk och paprikagratäng från WW ViktVäktarna

Fisk och paprikagratäng

5
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Hokifilé, en prisvärd filé som passar utmärkt i gratäng. Enkel att tillaga och basilikan ger en underbar doft när du sätter fram den på bordet.

Ingredienser

Purjolök

1 bit(ar)

Margarin flytande 80%

½ tsk

Vitlök

1 klyfta(or)

Basilika

1 msk

Mjölk 0,5%

2 msk

Krossade tomater

1 förp

Salt

1 krm

Chilipeppar

½ krm

Hoki

225 g

Paprika

1 st, röd

Zucchini (squash)

1 bit(ar)

Ost riven 17%

2 msk

Potatis

2 st

Instruktioner

  1. Strimla purjon, fräs mjuk i margarin i stekpanna. Tillsätt pressad vitlök, hackad basilika, mjölk och tomater. Låt såsen koka samman ca 5 min. Krydda med salt och chilipeppar. Häll tomatsåsen i en ugnssäker form, lägg på fisken och täck med strimlad paprika och skivad squash, strö över riven ost. Gratinera i ugn 175 grader ca 15 min. Servera med kokt potatis.