Foto av Fiskfilé med rostade grönsaker från WW ViktVäktarna

Fiskfilé med rostade grönsaker

3
Points®
Total tid
45 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Riktigt nyttig och färstark är denna rätt med fiskflé med massor av rostade grönsaker av olika slag. Det är bara att frossa i det gröna! Härligt!

Ingredienser

Zucchini (squash)

1 medelstor(t)/medelstora

Morot

2 medelstor(t)/medelstora

Palsternacka

1 medelstor(t)/medelstora

Paprika

1 st, röd

Paprika

1 st, gul

Kålrot

1 bit(ar)

Broccoli

1 stånd

Olivolja

1 tsk

Rosmarin

1 msk

Vita bönor, konserv

400 g

Hoki

400 g

Ströbröd (skorpmjöl)

4 msk

Margarin flytande 80%

1 msk

Instruktioner

  1. Dela grönsakerna i mindre bitar, lägg i en ugnsform. Ringla över olja och strö över färsk rosmarin. Tillaga i ugn 225 grader ca 30 minuter. När det återstår 5 minuter så blanda ner bönorna. Vänd fiskfiléerna i ströbröd blandat med salt och citronpeppar. Stek i margarin och servera med grönsakerna.