Foto av Fisksoppa med pepparrotstouch från WW ViktVäktarna

Fisksoppa med pepparrotstouch

5
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Denna ljuvliga fisksoppa med pepparrot och dill är riktigt god. Snabblagad är den också, klar på en halvtimme!

Ingredienser

Torsk

100 g

Lax kallrökt

25 g

Potatis

2 st

Morot

1 medelstor(t)/medelstora

Fiskbuljong

2½ dl

Mjölk 0,5%

½ dl

Matlagningsbas 4% (typ Milda mat)

3 msk

Pepparrot

2 tsk, riven/rivet, 1-2 tsk

Dill

1 msk

Instruktioner

  1. Skala och dela potatis och morot i mindre bitar. Koka nästan klar i buljong. Skär fisken i mindre bitar och lägg ner i soppan, låt koka med 3-4 minuter. Häll på mjölk, grädde, pepparrot och dill. Smaka av med salt och peppar.