Flanksteksburgare med grillade grönsaker och chipotlemajonnäs
12
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Testa dessa grymt goda flanksteksburgare nästa gång det är grilldags! Både köttet och de grillade grönsakerna är smaksatta med en dry rub gjord på spiskummin och oregano, och som grädde på moset (eller snarare gojset på burgaren) är burgarna också fyllda med en chipotle- och koriandermajonnäs. Sa vi att de är grymt goda eller?
Ingredienser
Salt
1 tsk
Oregano
1 tsk, torkad
Spiskummin
1 tsk
Olivolja
½ msk
Paprika
1 st, gul
Lök
1 stor(t)/stora, rödlök
Flankstek
500 g
Majonnäs, lätt 30%
4 msk
Koriander
2 msk, hackad
Chipotlepasta
1 msk
Tomat
1 st, bifftomat
Hamburgerbröd, brioche
4 st