Foto av Fläskfilé med soltorkade tomater från WW ViktVäktarna

Fläskfilé med soltorkade tomater

3
Points®
Total tid
2 tim 30 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
6
Svårighetsgrad
Lätt
Fläskfilé tillsammans med soltorkade tomater och basilika smakar gott på buffén och är enkelt att tillaga.

Ingredienser

Fläskfilé

500 g

Margarin flytande 80%

1 tsk

Balsamvinäger

1 msk

Olivolja

1 msk

Soltorkade tomater, torra

5 st

Basilika

3 msk

Instruktioner

  1. Blötlägg tomaterna. Bryn filén i margarin, krydda med salt och svartpeppar. Lägg över i en ugnsform och efterstek i ugn 175° ca 20 min. Låt filén svalna. Skiva upp och lägg på ett fat. Strimla tomaterna och blanda med övriga ingredienser till marinaden. Ringla det över filén och låt det dra ett par timmar före servering.