Foto av Fläskfilé i grönt ris från WW ViktVäktarna

Fläskfilé i grönt ris

9
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Fläskfilé med en härlig rissallad, kryddad med persilja.

Ingredienser

Ris, okokt

½ dl

Broccoli

½ stånd

Sugar snaps

75 g

Haricots verts

75 g

Rapsolja

1 tsk

Cocktailtomater

4 st

Persilja

1 msk

Fläskfilé

150 g

Yoghurt naturell 0,5%

1 dl

Banan

1 st

Kanel

1 tsk

Instruktioner

  1. Koka ris. Dela broccoli i buketter och fräs tillsammans med sugar snaps och haricots verts i olja. Vänd ner halverade tomater och ris. Strö över persilja. Stek skivad fläskfilé i en fettsnål stekpanna och servera med grönsaksriset. Avsluta med yoghurt, skivad banan och kanel som dessert.