Fläskkotlett med svamp- och konjakssås
9
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Avancerat
Konjaksflamberade kotletter är kanske inget för vardagen men varför inte imponera på middagsbjudningen? Både festligt och gott.
Ingredienser
Pasta okokt (typ penne)
6 dl
Fläskkotlett, fett bortskuret
500 g, gärna fjärilskotlett
Lök
1 st, gul/gula
Svamp
250 g, gärna blandade sorter
Margarin flytande 80%
2 tsk
Salt
1 krm
Svartpeppar
1 krm
Kryddpeppar
½ krm
Vitpeppar
½ krm
Grillkrydda
1 krm
Paprikapulver
1 krm
Worcestershiresås
1 msk
Senap (dijon)
2 tsk
Cognac 40%
30 ml
Matlagningsbas 4% (typ Milda mat)
3 msk