Fläskytterfilé med ugnsrostade rotfrukter och pepparsås
11
Points®
Total tid
1 tim
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
40 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Fläskytterfilé med rotfrukter och en suverän pepparsås med härliga toner av vanilj. Perfekt till nästa lördagsmys!
Ingredienser
Potatis
800 g
Rödbetor, färska
2 st
Morot
250 g
Palsternacka
2 medelstor(t)/medelstora
Olivolja
2 tsk
Schalottenlök
1 st
Margarin flytande 80%
1 tsk
Matlagningsbas 4% (typ Milda mat)
2½ dl
Kalvfond
2 tsk, 1-2 tsk
Peppar
2 tsk, pepparmix
Vaniljstång
1 st
Fläskytterfilé
600 g
Margarin flytande 80%
2 tsk