ViktVäktarna - Fruktsallad med briochekrutonger

Fruktsallad med briochekrutonger

3
Points®
Total tid
15 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En lyxig fruktsallad med bär och mango, toppad med kanelkrutonger gjorda på briochebröd.

Ingredienser

Briochebröd

2 skiva(or)

Kanel

1 tsk

Socker

1 tsk

Rapsolja

2 tsk

Mango

1 st

Bär, färska

8 dl, blandade

Citron

1 st

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Dela brödet i mindre bitar och lägg i en plastpåse. Blanda ner kanel, socker och olja och skaka runt. Häll över på en plåt med bakplåtspapper och sätt in i ugnen tills krutongerna är krispiga och gyllene, ca 10 minuter. Låt svalna något.
  3. Tärna mango och blanda ihop med bär och rivet citronskal. Toppa med krutongerna.