[{"type":"span","children":[{"text":"Bli medlem !"}]}]

Missa inte: 1 kr /mån, men bara idag - 1april = Sant

Foto av Fruktsallad under marängtäcke från WW ViktVäktarna

Fruktsallad under marängtäcke

6
Point(s)
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
En lyxvariant på fruktsallad. Med liten insats gör man salladen till en riktig drömdessert!

Ingredienser

Banan

2 st

Mango

1 st

Ananas

¾ st

Äggvita

2 st

Socker

¾ dl

Kokosflingor torkade

2 msk

Jordgubbar

5 dl

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°. Skär frukten i små bitar och lägg i ugnsfasta portionsformar. Vispa äggvitan. Häll i hälften av sockret. Vispa så att ägget blir till hårt skum. Vänd i det sista sockret. Lägg marängen på fruktsalladen. Strö över kokos. Ställ in mitt i ugnen i ca 10 minuter. Ta ut och låt svalna. Nu är det klara att njutas av!