Foto av Frusen cheesecake med apelsin och vanilj från WW ViktVäktarna

Frusen cheesecake med apelsin och vanilj

7
Points®
Total tid
4 tim 20 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
0 min
Portioner
10
Svårighetsgrad
Medel
Läcker dessert med bär tillsammans med en vanilj- och apelsinkräm. Trevlig dessert att bjuda på som är både fin att se på och god att äta!

Ingredienser

Småkakor

12 st, t ex havreflarn

Margarin flytande 80%

50 g

Äggula

3 st

Socker

½ dl

Kvarg vanilj 7,5%

2 dl

Färskost 4%

100 g, t ex Philadelphia

Vaniljsocker

1 tsk

Apelsin

1 st, 2 msk saft och 1 msk rivet skal

Instruktioner

  1. Smula kakorna, havrekakor och blanda med margarin. Tryck ut degen i en rund form. Vispa äggulor och socker, blanda ner kvarg, färskost, vaniljsocker, apelsinsaft och skal, Häll smeten i formen och ställ in i frysen 4-5 timmar. Låt den tina ca 30 minuter före servering. Servera med frukt och bär.