Foto av Fusilli med räkor och sparris från WW ViktVäktarna

Fusilli med räkor och sparris

9
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En härlig pastasallad med räkor och ruccola, med en härlig sås på lättmjölk och fiskfond.

Ingredienser

Pasta okokt (typ penne)

300 g, fusilli

Mjölk 0,5%

2 dl

Fiskfond

1 tsk

Vetemjöl

1 msk

Sparris

200 g, kokt

Skalade räkor

4 dl

Ruccola

50 g

Instruktioner

  1. Koka pastan. Häll mjölk och fond i en kastrull, rör i mjölet. Koka upp under omrörning, låt det sedan sjuda några minuter. Dela sparrisen i 2 cm långa bitar. Vänd ner pasta, räkor och sparris i såsen, låt allt bli varmt. Smaka av med salt och svartpeppar. Avsluta med att vända i ruccolan.