Foto av Fyllda ägg och skinksmörgås från WW ViktVäktarna

Fyllda ägg och skinksmörgås

7
5
5
SmartPoints per portion
Total tid
25 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Härligt mättande macka som håller dig glad och nöjd länge!

Ingredienser

Ägg

4 st

Paprika

1 st, röd

Cottage cheese, naturell 1,5%

3 msk

Senap

1 tsk

Persilja

1 msk, hackad

Sallad

1 dl, 8 salladsblad

Tomat

2 st

Rågbröd grovt med hela korn

4 skiva(or)

Lättmargarin 40%

4 tsk

Skinka

12 skiva(or)

Instruktioner

  1. Koka äggen ca 10 minuter. Spola dem i kallt vatten, skala och halvera dem. Kärna ur och finhacka en fjärdedels paprika. Strimla resten av paprikan. Ta ut äggulorna med en sked och mosa dem tillsammans med cottage cheese. Blanda i senap, persilja och paprikatärningarna. Smaka av med salt och peppar. Lägg smeten i en spritspåse och fyll ägghalvorna. Skölj salladsbladen och torka dem. Skiva tomaterna. Bred margarin på brödskivorna. Lägg på salladsblad, tomatskivor och skinka. Servera tillsammans med de fyllda äggen och strimlad paprika.