ViktVäktarna - Fyllda pannkakor med kalkon och färskost

Fyllda pannkakor med kalkon och färskost

11
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Fyllda pannkakor passar utmärkt till picknicken eller som matsäck på utflykten. De här fyllda pannkakorna är matiga med färskost, kalkon, ruccola och tomat.

Ingredienser

Ägg

3 st

Mjölk 0,5%

5 dl

Vetemjöl

3 dl

Margarin flytande 80%

4 tsk

Färskost 11%

200 g

Senap (dijon)

8 tsk

Ruccola

70 g

Kalkonbröstpålägg

8 skiva(or)

Tomat

2 st

Instruktioner

  1. Vispa ihop ägg, mjölk, mjöl och lite salt till en slät smet.
  2. Stek pannkakor i margarin. Låt svalna.
  3. Bre på färskost och lägg på ruccola, kalkon, dijon, tomat och salt. Vik ihop och servera.