Foto av Fyllda paprikor med skinksallad från WW ViktVäktarna

Fyllda paprikor med skinksallad

6
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
30 min
Tillagningstid
0 min
Portioner
2
Svårighetsgrad
Lätt
Kreativt och vackert informad sallad som serveras i paprika med fräscha smaker.

Ingredienser

Rågbröd grovt med hela korn

2 skiva(or), stor(t)

Sallad

100 g, machésalladen

Gurka

½ st

Paprika

2 st, röd

Lök

1 st, röd/röda

Skinka

6 skiva(or)

Vitvinsvinäger

½ msk

Pepparrot

¼ tsk, riven/rivet

Citron

¼ st, 1 tsk saft

Grönsaksbuljong

¾ dl

Olivolja

2 tsk

Paprikapulver

1 krm

Instruktioner

  1. Tärna brödet och rosta i en fettsnål stekpanna. Skölj salladen och torka. Tärna gurkan. Halvera, kärna ur paprikan. Strimla lök och skinka. Blanda salladen med gurka, lök, skinka och brödtärningarna. Fyll paprikahalvorna med salladen. Vispa samman vinäger, pepparrot, citronsaft, buljong och olja. Krydda med paprikapulver, salt och peppar. Ringla dressingen över salladen och servera.