Foto av Fyllt bröd med kycklingsallad från WW ViktVäktarna

Fyllt bröd med kycklingsallad

6
Points®
Total tid
15 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Fyll en franskbrödsbulle med kyckling, sallad och en dressing med currysmak.

Ingredienser

Kycklingbröstfilé

90 g, grillad

Fralla

1 st

Ananas

1 ring(ar)

Äpple

½ medelstor(t)/medelstora

Matlagningsyoghurt 8%

1 msk

Fil, lättfil 0,5%

3 msk

Honung, flytande

½ tsk

Jordgubbar

1 dl

Sallad

2 dl

Citronmeliss

1 tsk

Curry

1 tsk

Svartpeppar

1 krm

Instruktioner

  1. Blanda matlagningsyoghurt, lättfil, honung och smaksätt med curry och svartpeppar.
  2. Skär ett lock av franskbrödbullen och gröp ur lite ur underdelen.
  3. Skär det urgröpta brödet, kyckling, äpple och en ananashalva i små tärningar.
  4. Blanda alltsammans med såsen. Fyll frallan med kycklingsalladen.
  5. Halvera jordgubbarna och dela den andra ananashalvan i bitar. Stick i salladsblad, lägg på jordgubbar och ananas.
  6. Stick i citronmeliss och lägg det avskurna locket vid sidan om.