Foto av Gino med pistage och vit choklad från WW ViktVäktarna

Gino med pistage och vit choklad

10
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
5 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En dessert som bakas i ugnen! Med honungsglaserad frukt, smält choklad och lätt rostade nötter avnjuts denna suveräna dessert med glass.

Ingredienser

Päron

2 st

Kiwi

2 st

Ananas

1 st, liten

Honung, flytande

1 msk

Pistagenötter

4 msk, skalade

Choklad vit

40 g

Glass 10%

2 dl, vanilj

Instruktioner

  1. Skala och tärna frukten. Lägg det i en låg, ugnsfast form. Ringla över honung och strö på hackade nötter. Riv chokladen och strö den över frukten. Gratinera frukten i ugn, 220° i några min tills den blivit ljusbrun. Serveras rykande varm med glass.