Foto av Grillad kycklingfilé med potatis- och bönsallad från WW ViktVäktarna

Grillad kycklingfilé med potatis- och bönsallad

4
Points®
Total tid
10 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
0 min
Portioner
2
Svårighetsgrad
Lätt
Matig sallad med potatis, bönor och tomat. Serverad med kyckling och dressing med smak av citron och gräslök.

Ingredienser

Kycklingbröstfilé

300 g

Potatis

300 g, kokt

Vaxbönor

150 g, blandade bönor

Cocktailtomater

10 st

Sallad

70 g, 1 påse

Rapsolja

2 tsk

Grönsaksbuljong

2 msk

Citron

½ st, saft och skal

Gräslök

1 msk

Instruktioner

  1. Dela kycklingen i mindre bitar. Skiva potatisen. Blanda samman det med bönor, halverade tomater och sallad. Vispa ihop olja, citronsaft och gräslök. Ringla dressingen över salladen. Riv över citronskal och servera.