Foto av Grillad kycklingfilé med sallad från WW ViktVäktarna

Grillad kycklingfilé med sallad

10
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Grillade kycklingspett penslade med chilisås. Till detta varm pasta med kryddig dressing ovanpå. En spännande kryddmix för dig som gillar smak!

Ingredienser

Kycklingbröstfilé

500 g

Sweet chilisås

2 msk

Paprikapulver

1 tsk

Salt

1 tsk

Peppar

½ tsk

Pasta okokt (makaroner)

3 dl

Sallad

10 dl

Gröna bönor

150 g

Minimajs

200 g

Dressingmix

2 påse(ar)

Olivolja

3 msk

Vatten

3 msk

Cocktailtomater

12 st

Instruktioner

  1. Blötlägg träspett. Dela kycklingfiléerna i ca 3 delar på längden. Krydda dem med salt, peppar och paprikapulver. Trä kycklingbitarna på spetten och stek dem i ugn, 250 grader, 10-15 min tills innertemperaturen är ca 70 grader. Låt dem svalna. Koka pastan. Blanda samman olja, vatten och dressingmixen och häll dressingen över den ännu varma pastan och låt svalna. Vid servering blandas pastan med grönsakerna. Pensla kycklingspetten med chilisås. Lägg spetten över salladen. Servera med tomater.