[{"type":"span","children":[{"text":"Läs mer"}]}]

PersonligaPoints™ - En unik plan för dig!

Foto av Grillad portabellomacka från WW ViktVäktarna

Grillad portabellomacka

7
PersonligaPoints™ per portion
Total tid
15 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Rågkakor är inte paxade för barnen! Efter att du har smakat denna matiga och vuxna macka med grillad portabello, ost, ruccola och fräst purjo kommer du se till att alltid ha en rulle rågkakor i frysen. Perfekt till lunch eller ett matigt mellanmål! Recept i samarbete med Brödinstitutet.

Ingredienser

Purjolök

1 bit(ar)

Rapsolja

1 tsk

Portabello

4 stor(t)/stora

Ost 17%

8 skiva(or)

Rågkaka (polarbröd)

8 st

Ruccola

2 dl

Tomat

1 st

Instruktioner

  1. Strimla purjo och stek i olja i en panna.
  2. Grilla portabello på båda sidor till ordentlig färg. Lägg på ost när de nästan är klara. Lägg på bröden på grillen och låt dem få lite färg.
  3. Lägg lite ruccola på fyra av bröden. Fyll på med svamp, tomatskivor och stekt purjo. Lägg på de andra brödskivorna.