Grillad röding med kål- och linssallad
4
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En snabblagad grillrätt som känns lite avancerad trots att den är busenkel. Köp en påse strimlad kål (eller strimla den själv om du har fem extra minuter), blanda med linser, spenat och en syrlig och somrig kaprisröra, toppa med parmesan och servera med grillad röding. Tänk dig detta i skuggan av ett parasoll i en solvarm trädgård, inte så dumt alltså!
Ingredienser
Röding
600 g
Citron
1 st
Dill
1 knippe(n)
Kapris
1 dl
Olivolja
1 msk
Gröna kokta linser
1 förp, avrunnen/avrunnet
Rödkål, färsk
300 g, och savoykål, strimlad
Spenat, färsk
70 g
Olivolja
1 msk
Parmesanost
50 g