Grillad rostbiff med ugnsrostad potatis och morotssallad
14
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Grillad rostbiff med en rökig rub serverad med ugnsrostade färskpotatisar, vitlökssås och en sötsyrlig morotssallad. Perfekt för de långa härliga sommarkvällarna.
Ingredienser
Rostbiff
600 g
Paprikapulver
1 msk, rökt
Ingefära
2 tsk, malen
Salt
1 tsk
Peppar
2 krm
Potatis
800 g
Olivolja
2 tsk
Morot
500 g
Rapsolja
1 msk
Äppelcidervinäger
1 msk
Vatten
1 msk
Socker
2 tsk
Vitlök
1 klyfta(or)
Vitlök
1 klyfta(or)
Turkisk yoghurt 10%
2 dl
Honung, flytande
1 tsk