Foto av Grillad ryggbiff med nudelsallad från WW ViktVäktarna

Grillad ryggbiff med nudelsallad

12
Points®
Total tid
50 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Härlig grön sallad med inslag av nudlar som serveras med en saftig biff och smaker som chilli, vitlök och koriander.

Ingredienser

Risnudlar okokta

250 g

Broccoli

1 stånd

Vitlök

2 klyfta(or)

Olivolja

1 msk

Sallad

50 g, machésallad

Spenat, förvälld/fryst

50 g, babyspenat

Sockerärter

200 g

Ryggbiff nöt

500 g

Koriander

10 g, 1/2 kruka

Persilja

½ knippe(n)

Chilipeppar

1 st, röd/röda

Lime

1 st

Instruktioner

  1. Koka nudlar och skölj sedan av i kallt vatten.
  2. Skär broccoli i mindre buketter. Skär även stammen i bitar. Koka snabbt upp i lättsaltat vatten så att den mjuknar något. Pressa i vitlök, olja och lite salt. Låt svalna.
  3. Lägg sallad på ett fat. Strimla sockerärter och strö över. Lägg på nudlar och broccoli.
  4. Grilla ryggbiff. Låt svalna lite, skiva det och lägg på salladen. Hacka koriander och persilja. Finhacka chili och strö över tillsammans med örterna. Pressa över saft från lime. Krydda med salt och peppar.
  5. Tips! Vill du ha mer thai-smak på salladen så krydda den med fisksås.