Grillad spetskål med vispat nötsmör och jordärtskockspuré
12
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Att grilla kål är kanske inget nytt, men kanske är du en av dem som är lite skeptisk och tänker "kan det verkligen bli så himla gott som alla säger?". Vi kan bara svara ja på den frågan. Det blir otroligt gott och serverad med en jordärtskockspuré och ett smör med hasselnötter blir det en riktig festmåltid!
Ingredienser
Jordärtskocka
500 g
Potatis
500 g
Grönsaksfond
1 msk
Matlagningsbas 4% (typ Milda mat)
1¼ dl
Smör
25 g
Hasselnötter
50 g
Fraiche 8%
1 dl
Spetskål
1 huvud(en)
Cocktailtomater
400 g
Sallad
70 g