Grönsaksbiffar med sötpotatis och parmesansås
7
Points®
Total tid
55 min
Förberedelse
25 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Grönsaksbiffar kan man ju inte få för mycket av. Testa denna smarriga variant med morötter, rödbetor, purjo och så vita bönor som gör dem lite matigare. Serveras med sötpotatisklyftor och en parmesansås som inte går av för hackor!
Ingredienser
Morot
2 medelstor(t)/medelstora
Rödbetor, färska
2 st
Purjolök
1 medelstor(t)/medelstora
Vitlök
1 klyfta(or)
Ägg
3 st
Vita bönor, konserv
1 burk(ar), avrunnen/avrunnet
Sötpotatis okokt
800 g
Rapsolja
2 tsk
Olivolja
1 msk
Grekisk yoghurt 0%
2 dl
Parmesanost
1 dl
Äggula
1 st
Sriracha
1 tsk