Foto av Grönsaksbrässerad torsk från WW ViktVäktarna

Grönsaksbrässerad torsk

3
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Rikligt med grönsaker är grunden i receptet. De bidrar med färg, form och textur. Till färgpragden sätts torsk och potatis för att göra en komplett måltid.

Ingredienser

Purjolök

1 bit(ar)

Lök

½ st, gul/gula

Paprika

½ st, röd

Torsk

150 g

Örtsalt

1 krm

Vitpeppar

1 krm

Dill

1 msk

Krossade tomater

1½ dl

Potatis

2 st

Instruktioner

  1. Strimla purjolök, lök och paprika. Lägg torsk i en ugnsfast form. Krydda med örtsalt och vitpeppar. Häll på krossade tomater och strimlade grönsaker. Klipp över dill. Sätt in i ugnen 200°, under folie i ca 20-25 min. Servera med kokt potatis och sallad.