Foto av Grönsakscarpaccio från WW ViktVäktarna

Grönsakscarpaccio

1
Points® value
Total tid
15 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
0 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Det är inte bara oxfilé som fungerar som carpaccio. Testa denna goda och nyttiga med kålrabbi och rädisor och njut! Servera den som tillbehör till din favoriträtt eller som en lätt förrätt.

Ingredienser

Kålrabbi

4 dl

Rädisor

10 st

Grönsaksbuljong

¾ dl

Juice

2 msk, äppel

Balsamvinäger

3 msk

Pinjenötter

1 msk

Basilika

2 msk

Instruktioner

  1. Skala kålrabbin, skiva rädisorna tunt. Vispa ihop buljong, äppeljuice och vinäger. Krydda med salt och peppar. Lägg kålrabbi- och rädisskivort omlott på en tallrik och droppa över dressingen. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna. Strö pinjenötter och hackad basilika över carpaccion och servera