Grönsakssoppa med kyckling och borlottibönor toppad med pistou
2
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En värmande och mättande kyckling-, bönsoppa- och grönsakssoppa som toppas med härlig pistou. Pistou är en fransk örtsås gjord på basilika, vitlök och olivolja. Förgyller i princip vilken rätt som helst!
Ingredienser
Bladpersilja
1 knippe(n)
Mynta
1 kruka(or)
Citron
½ st
Vitlök
1 klyfta(or)
Olivolja
2 tsk
Purjolök
1 medelstor(t)/medelstora, liten
Rapsolja
1 tsk
Vitlök
1 klyfta(or)
Vatten
1½ liter
Kycklingbuljongtärning
2 st
Kycklingbröstfilé
300 g
Broccoli
1 stånd
Sparris
1 knippe(n)
Ingefära
1 msk, 1-2 msk färsk riven
Chili flakes
½ tsk
Borlottibönor, konserv
1 förp, avrunnen/avrunnet
Gröna ärter
2 dl
Sockerärter
150 g