Gryta med rotfrukter, fisk och kräftor
12
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
En fräsch fiskgryta med mycket fin smak som doftar ljuvligt. Bjud på den med ett gott brytbröd till.
Ingredienser
Lök
½ st, gul/gula
Palsternacka
1 medelstor(t)/medelstora
Rotselleri
1 bit(ar)
Morot
1 medelstor(t)/medelstora
Fänkål
1 bit(ar)
Margarin flytande 80%
1 tsk
Hoki
100 g
Fiskbuljong
3 dl
Matlagningsbas 4% (typ Milda mat)
½ dl
Matlagningsvin, vitt
15 ml
Tomat
1 st
Kräftstjärtar
½ dl
Basilika
1 msk
Salt
1 krm
Peppar
½ krm
Potatis
350 g, ca 4 potatisar